Deze voedingsanalyse is ideaal wanneer je gezonder wil eten of afvallen, maar je niet weet welke veranderingen het meest effectief zouden zijn voor jou persoonlijk.

Na de vragen van de analyse staat quasi meteen je gepersonaliseerd rapport vol praktische inzichten klaar. 

Je ontdekt in het rapport welke mogelijke verbeterpunten er zijn, maar krijgt evenzeer inzicht in welke gewoontes je best zeker behoudt!

Jij kan jouw energie en tijd gericht inzetten op de zaken die er echt toe doen, wat jouw kans op succes sterk vergroot!


Krijg alvast een voorproefje met deze video met uitleg (2 min):

De HH Voedingsanalyse in 2 min

Je krijgt dit voor slechts €14,95.

Klik hier om te bestellen.

Course curriculum

Wie maakte deze analyse?

Oprichter & coach

Pieter Brughmans

Hey! Ik ben Pieter en ik help je graag je gezonde voornemens transformeren in blijvende gewoontes. In mijn praktijk en online begeleidde ik al honderden mensen naar hun doelen op vlak van gezondheid en afvallen. Met mijn achtergrond in coaching, lesgeven en in de motivatieleer kan ik mij volledig uitleven om zo goed mogelijke online programma's aan te bieden.

Na bestelling krijg je meteen toegang.

Je kan je feedback rapport al hebben binnen 15-30 minuten.

FAQ

 • 1. Welk soort voedingsregime of dieet wordt aanbevolen in de Healthy Habits Voedingsanalyse?

  De feedback valt het meest onder no-nonsense 'gezonde voeding'. Helder, duidelijk en concreet. We blijven ver weg van de shakes, pilletjes en dieethypes. Je betaalt niet om dan reclame te krijgen. Er is geen feedback die je moet opvolgen. Je kiest zelf. Productgroepen verbieden raden we sterk af. Leg vooral zelf je accenten en houd rekening met jouw persoonlijke leven en voorkeuren.

 • 2. Worden er vaste weekmenu’s en recepten aangeboden?

  Neen, de Voedingsanalyse gaat meer over het gericht feedback voorzien over jouw gewoontes. Op zoek naar concrete productvoorbeelden en recepten? Dan zou ik eerder gaan voor één van de Gezonde Winkelgidsen.

 • 3. Hoe snel kan ik starten na de inschrijving?

  Je krijgt meteen na de inschrijving toegang tot de Voedingsanalyse. Bekijk je spam-mails als je na een uur nog niets ontvangen hebt. Dit zijn automatische mails en deze belanden soms verkeerdelijk in die mailfolder.

 • 4. Hoeveel tijd is er nodig om de Voedingsanalyse te doorlopen?

  Dit is afhankelijk van hoe grondig je de analyse zelf invult, het gemiddelde zit tussen de 15 tot 30 minuten. We hebben bewust detailvragen weggelaten zodanig dat het geheel niet te lang duurt. Als je het rapport van begin tot einde volledig doorneemt kan dit ook ongeveer 15-25 minuten duren.

 • 5. Voor wie is deze Voedingsanalyse niet geschikt?

  Gezonder eten brengt voor veel mensen met zich mee dat zij ook willen afvallen. Deze Voedingsanalyse bevat dan ook veel feedback die kan helpen bij het afvallen. Dit betekent dat deze Voedingsanalyse niet geschikt is voor een aantal groepen: we raden af deze te bestellen wanneer je BMI lager is dan 20, wanneer je jonger bent dan 18 jaar, wanneer je zwanger bent of wanneer je een diagnose hebt van anorexia, orthorexia of boulemie.

 • 6. Ik twijfel nog: is dit het juiste moment om te starten?

  De Voedingsanalyse is zo opgesteld dat je er altijd iets aan zal hebben. Hoe druk je het ook hebt! Je bepaalt namelijk zelf wat je meepikt en welke veranderingen je wil doorvoeren. Stel jezelf de vraag: ga je spijt krijgen van deze investering? Zelfs al neem je maar een paar gezondere tips mee voor de rest van je leven, is het dan toch 14,95 euro waard of niet? We kunnen niet 100% garanderen dat de prijs zo laag blijft. Je krijgt 60 dagen toegang tot deze online omgeving, maar het rapport heb je op je computer of smartphone. Daar heb je dus blijvend toegang tot en kan je dus geregeld nog eens nalezen in de toekomst. Tenzij je een goede reden hebt om het niet te doen, waag dan gewoon de sprong. Je gezondheid is altijd een goede investering.